Nie możemy usunąć wszystkich Twoich danych.
Pracowałeś już wcześniej przez BEASY. Dlatego zgodnie z prawem musimy przechowywać niektóre dane w naszej administracji.
Dane objęte obowiązkiem przechowywania możemy usunąć dopiero po upływie wymaganego okresu.


